perjantai 25. maaliskuuta 2011

Televisio vinkki: Platoon - Nuoret sotilaat.

Tänään tulee televisiosta MTV3-kanavalta Oliver Stonen Oscar-palkittu sotaelokuva Platoon - Nuoret Sotilaat, joka kertoo Vietnamin sodasta ja on samalla tunnetuimpia elokuvia siitä aiheesta. Elokuvan pääosissa nähdään Willem Dafoe, Forest Whitaker, Tom Bergener sekä Charlie Sheen.
Nyt kuitenkin silmiini on osunut, että elokuvaa on netissä useilla sivuilla mainostettu harhaanjohtavasti Charlie Sheenin ja Johnny Deppin elokuvana. Kyllä, Deppiäkin nähdään elokuvassa, mutta sen perusteella ei kannata antaa elokuvalle suuria odotuksia, sillä Deppin rooli jäi elokuvan leikkausvaiheessa suurimmaksi osaksi leikkaamon lattialle, joten elokuvassa on hyvin vähän Deppiä, mikä on Depp-fanien kannalta harmillista. Eli Depp-fanit älköön antako suuria odotuksia Deppin näkemiselle.
Muuten elokuva voi ollakin hyvin onnistunut ja viihdyttävä. Itse en ole ennen sitä nähnyt, mutta aion antaa sille mahdollisuuden joka tapauksessa.

4 kommenttia:

  1. niin perus että mainostetaan jollain tunnetuilla näyttelijöillä, joita itse elokuvassa ei sitten näytetäkään niin paljoa, esim. Pieni suklaapuoti. Kaikilla tulee siitä ekana mieleen Depp, jolla on kuitenkin aika pieni rooli leffassa.
    Ja Babel leffan keulakuva Brad Pitt, joka on kyllä tärkeässä roolissa, mutta on siinä ainakin yhtä tärkeitä jollei tärkeämpiäkin muita rooleja. Välillä ärsyttää tällanen, mutta "sorrun" itekin heti kattoman leffan jos sitä esim. Deppillä mainostetaan :D

    VastaaPoista
  2. Tuo oli minulle uusi tieto, että Pieni Suklaapuoti -leffassa Deppillä on vain pieni rooli. :o Mutta kai se on vähän isompi rooli kuin Platoon -elokuvassa? Platoonissa itse bongasin Deppin vain kerran, siinä yhdessä suuressa taistelukohtauksessa Depp juoksi kameran ohi ja joutui ammutuksi. :D En ole varma, näkyikö herraa elokuvassa aiemmin. Deppin elämäkertakirjassa vaan kerrottiin, että Platoonin kuvaussessiot olivat hirveän raskaat ja Depp oli jossain vaiheessa tosi uupunut rooliinsa, ja sitten Oliver Stone leikkasi lähes koko roolin pois elokuvasta, mutta katui kyllä myöhemmin leikkauspäätöksiään.

    VastaaPoista
  3. Aijaa tota en tiennykään! Pitää itekin ettiä jostain Deppin elämänkerta, varmaan aika mielenkiintoinen :)

    VastaaPoista
  4. Kannattaa ostaa, jos jossain näet sen halpaan hintaan. Se on kirjoitettu aika syväluotaavasti, eli pidemmän päälle teksti alkaa puuduttaa ja tuntua tylsältä. Siinä on paljon nimittäin myös sitä ns. "turhaa tietoa". Minä ostin sen yli puolitoista vuotta sitte, ja vieläkään en ole saanut luettua sitä loppuun, ja se kirja ei ole edes paksu, vain 320 sivua. :D Johtuu vain siitä että se kirjoitustyyli on vähän tylsähköä luettavaa. Mutta kirjan nimi on Johnny Depp - Kapinallinen, ja sen on kirjoittanut Brian J. Robb.

    VastaaPoista