perjantai 29. huhtikuuta 2011

Tulevien leffasarjojen päätösosien uudet trailerit.

Tässäpä muutama uusi traileri piakkoin teattereihin tulevista leffoista:


Harry Potter ja Kuoleman varjelukset osa 2:



Eeppinen Harry Potter -saagan päätösosa, jossa taistelu hyvien ja pahojen noitavoimien välillä yltyy täydeksi sodaksi ja kukaan ei ole turvassa. Kaikki tulee päättymään tähän.
Aiemmat osat nähneenä tämäkin on nähtävä teatterissa.

Transformers 3: Dark Of The Moon



Michael Bayn Transformers -leffasarjan kolmas osa, joka tulee olemaan myös viimeinen osa kahden aiemman elokuvan aloittamaan tarinaan. Käsikirjoituksesta vastaa Ehren Kruger.
Muuten roolit ovat pysyneet samoina kuin kahdessa aiemmassakin elokuvassa, mutta kauniin Megan Foxin on korvannut vähintään yhtä kaunis Rosie Huntington-Whiteley, harmi sinänsä, sillä yleensä näyttelijävaihdokset rikkoo aiempien osien luoman tarinan ns. uskottavuuden, mutta toivotaan että Rosie on ollut nappivalinta kyseiseen rooliin. Itselleni tämä uusi traileri nosti odotuksia elokuvaa kohtaan huimasti. Kaksi aiempaa osaa eivät ole olleet pettymyksiä, joten eiköhän kolmannenkin elokuvan viihdyttävyys ole taattu.

5 kommenttia:

  1. Tähän vois lisää tietty piratesin ja sitte autot kakkosen X)nii jaq kungfu banda kakkosen!

    VastaaPoista
  2. Pirates oli tuolla aiemmin, ja se ei kuulu tähän otsikon alle, kun otsikko puhuu päätösosia koskevista leffoista. :D
    POTC 4: Vierailla Vesillä, ei ole leffasarjan päätösosa, sillä 5. Pirates -leffa on vielä tulossa, ja siitä ainakin uutisoinnin mukaan on tehty jo sopimuksetkin ja näyttelijöitä kehoitettu varaamaan kalenteriinsa aikaa.
    5. Piratesin kuvaukset alkaa kai heti kun nelonen on saatu teattereihin. Muistaakseni myös 6. osaakin leffasarjaan on lupailtu tulevaksi.

    Autot 2 ja Kung-fu Banda 2 voisi olla kyllä tähän, mutta niistä en ole varma tehdäänkö jatko-osia lisää. :D

    VastaaPoista
  3. "banda" osaan kirjottaa x D ja voi ei vieläks lisää :D pelkään et laatu kärsii... no katotaa :D

    VastaaPoista
  4. Joo, niitä tulee vielä. :D Onhan Depp sanonutkin, että se on valmis näyttelemään Jack Sparrowta niin kauan ku siitä vaan jaksetaan leffoja tehdä. :D Minä olen ollu innoissani, että noita tehdään paljon, niissä on Depp mukana ja se takaa yleensä laadun. Pitää toki kattoa että mitä tämä uusi ohjaaja on saanu aikaseksi. :D Siitä en tiiä meinaako ne tehä ihan Star Wars -saagan pitusta seikkailua Pirates -leffoista. :D

    VastaaPoista