sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Leffakrääsän keräilyä.

Seuraava postaus käsittelee otsikkonsa mukaisesti kaikkea leffakrääsää mitä olen onnistunut tässä leffojen keräilyn ohessa hankkimaan talteen. Saatte tutustua niihin kuvien muodossa, opastetulla kiertokäynnillä. Annan puheenvuoron itse oppaalle. Katsotaan mitä tästä tulee..

Pikku-Nälkä: "Tervehdys tyypit! Nyt pääsette tutustumaan erinäisiin leffoista tuttuihin hahmoihin ja muuhun krääsään, sain kunnian toimia oppaananne, bloggaja itse ei ehtinyt niitä teille esitellä. Itsekin olen muuten TV:stä tuttu. Jotkut ehkä tunteekin. Mutta asiaan, tulkaahan perässä!"


Artun Leffablogin sivu löytyy nyt myös Facebookista.

"Kirjahyllystä löytui heti mielenkiintoista luettavaa. Mad Max: Fury Road -leffan pohjalta tehty kuvakirja johon monet eri sarjakuvataiteilijat ovat piirtäneet omia näkemyksiään leffan eri kohtauksista. Sekä siellä myös oli V Niin Kuin Verikosto -sarjakuvakirja, josta Wachowskit käsikirjoittivat loistavan elokuvan. Näiden parissa saa kyllä ajan kulumaan...." 



Hei hei hei! Et nyt, Pikku Nälkä, jää sohvalle lueskelemaan kun pitää toimia oppaana! Ja Mad Max T-paita on itse tehty. Mustaan paitaan kangasmaaleilla maalattu Mad Max -logo, mikä on mielestäni onnistunut aika hyvin. Bloggaajan välihuomautus, sori, jatkakaa. 

Pikku-Nälkä: "Joo joo, jatketaan jatketaan... Täältä cd-telineen päältä löytyy jonkunlainen kokoelma animaatioleffojen hahmoja. Näyttäis olevan Madagascarin pingviinit, Leijonakuningas -leffasta Nala ja hyeena. Sitten on Aku, Touho ja sinipaitainen veljenpoika, en tiedä kuka se niistä on kun ne veljenpojat on niin samannäköisiä. Lisäksi täällä on myös Madagascarin pingviineistä tutut pahikset, sekä Tintti -hahmoja ja joku ihmeen puinen poro..."




Se poro nyt ei liity millään tavalla elokuviin, vaan on äitin tuoma tuliainen Lapista. Pyysin tuliaiseksi ikiomaa lemmikkiporoa ja äitihän toi. Oiskohan tämä esittely pitäny kokonaan tehdä itse..

Pikku-Nälkä: "Älä nyt, hyvinhän tämä menee. Heittelet väliin vaan jotain kommenttia jos tarvii täsmentää. Hetkinen! Mitäs meiltä tuolta löytyy...




...Tämähän on itse legendaarinen Haamujengi - Ghostbusters. Tutustutaan kavereihin vähän lähemmin... Mistä nämä on hankittu?"


Ei ollu mulla pikkupoikana ihan näin hienoja Legoja!

Niin siis viime kesänä (2014) tuli kuluneeksi tasan 30 vuotta siitä kun ensimmäinen Ghostbusters -elokuva sai ensi-iltansa. Tapahtuman kunniaksi Lego valmisti Haamujengistä oman Lego-sarjan. Paketti sisälti elokuvan keskeiset hahmot: Peter Venkman (Bill Murray), Raymond Stantz (Dan Aykroyd), Egon Spengler (Harold Ramis) ja Winston Zeddemore (Ernie Hudson) nelikon ja niiden haamujahtiin varustetun Ecto-1 auton. Pitkään ettiskelin kyseistä pakettia kaupoista, mutta missään ei tullut vastaan eikä sitä ollu saatavana, niin tilasin sitte tuon Saksasta.

Pikku-Nälkä: "Kiva juttu, mut etenin jo seuraavan kohtaan kun ei tuo niin kiinnostavalta tarinalta kuulostanu. Löysin ystävän!




..Täältä löytyi Hampaaton! Olen suuri Näin Koulutat Lohikäärmeesi -leffojen fani ja Hampaaton on yksi suosikki leffahahmoistani. Pakko on päästä ihan yhteiskuvaan."

Hampaattoman sain ystäviltäni synttärilahjaksi viime vuonna. Olin pitkään puhunut että oma lohikäärme olisi hieno, niin ystävät toteutti minun toiveen. Hampaaton viihtyy kunniapaikallaan telkkarin vieressä.

Pikku-Nälkä: "Kunniapaikalle päässyt siis! Ööh.. Mistä tuo rohiseva hengitys kuuluu..? Otanpa asiasta sel...KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK!!"


"Who is this guy?" - Darth Vader
Ai, tapasitkin jo Darth Vaderin. Se on ensimmäinen leffa-aiheinen koristepatsas joka tuli hankittua. Alunperin tilasin paljon isompikokoisen mutta se olikin muovinen ja sillä oli kangasviitta niin näytti liikaa lelulta. Postitin sen takaisin ja otin tuon pienemmän joka näyttää paljon siistimmältä ja yksityiskohtaisemmalta. Ei muuten Vader näyttänyt tunnistavan sinua, Pikku-Nälkä.



Pikku-Nälkä: "Älä jaksa. Aivan varmasti tunnisti maailmankuulun mainoskasvon! Olen jopa niin kuuluisa, että minusta on mallinnettu eräisiin animaatioleffoihin useita kopioita. Itseasiassa täällähän on yksi kaksoisolennoistakin paikalla, niin voit ottaa meistä yhteiskuvan."

Ette työ kyllä ole juurikaan samannäköisiä....

Pikku-Nälkä: "OTA NYT VAAN SE KUVA KUN ESITTELEN KAKSOISOLENTONI, NIIN SAADAAN PÄÄTÖKSEEN TÄMÄKIN PELLEILY!"



Pitänee mainita loppuun, että kuvia klikkaamalla ne näkee suurempana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti