lauantai 7. elokuuta 2010

Leffagallup, (Sinin leffablogista kopioitu)

Sinin leffablogissa (http://sininleffablogi.blogspot.com) oli tämmöinen kysely, niin päätin vastata siihen itsekin! :D

1. Ensimmäinen elokuva, jonka muistat nähneesi elokuvateatterissa?
Se oli Leijonakuningas! Taisi olla myös ihan ensimmäinen elokuva, jonka koskaan olin nähnyt, ellen ihan väärin muista. Kävin Leijonakuninkaan katsomassa siskon kanssa (olikohan muita mukana?)

2.Katsotko elokuvia mieluiten yksin vai seurassa?
Sekä että. Mutta leffoja on kivempi katsoa kun on hyvää seuraa.

3. Mieleenpainuvin elokuvateatterikäynti?
Se oli Ice Age 3, siksi, että se oli ensimmäinen elokuva jonka kävin Iian kanssa katsomassa. Sit kävi niin, että Iiasta tuli vakioseuraa elokuviin! :D

4. Ensimmäinen 3D -elokuva kokemuksesi? Mitä pidit?
Se oli Ice Age 3 ja se oli mielenkiintoinen, jäi hyvä fiilis 3D-elokuviin. Huomasi, että elokuvat toimivat loistavasti 3D:nä. Varsinkin animaatiot.

5. Lempielokuvasi kautta aikojen?
Kautta aikojen.. Hmm.. Taitaa edelleen olla se ensimmäinen Leijonakuningas. Se muuten on harmi, että hyvään leffaan kun tekee jatko-osan niin se on sitten kehno, näin kävi myös Leijonakuninkaalle, jatko-osa ei napannut. Mutta kolmonen sitten taas pelasti leffasarjan, se kun on ensimmäinen leffa, vain Timonin ja Bumban näkökulmasta.

6. Huonoin elokuva kautta aikojen?
American Pie: Band Camp. Miksi tämä elokuva piti edes tehdä? Omistan tämän DVD:nä, kun veli sen antoi jokunen vuosi sitten, eikä tahdo sitä takaisin... (Joku puolituttu saa minulta joululahjan tänävuonna!)

7. Lempiohjaajasi?
Minulla ei ole varsinaisesti ketään lempiohjaajaa. En yleensä katso elokuvia sen perusteella että kuka sen on ohjannut. Mutta jos joku on pakko sanoa, niin sanon tähän Tim Burtonin.

8. Mainitse (1-3) suosikki naisnäyttelijääsi?
Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, nuo nyt ainakin on ihan hyviä näyttelijöitä.

9. Mainitse (1-3) suosikki miesnäyttelijääsi?
Heath Ledger, Mel Gibson, Robert Downey Jr.

10. Huonoin miesnäyttelijä?
Chuck Norris. Tarvitseeko edes perustella?

11. Huonoin naisnäyttelijä?
Tätä en ole miettinyt. Pitäisi joskus kai miettiä..

12. Paras elokuvamusiikin säveltäjä?
Harry Gregson-Williams. Se mies osaa tehdä upeaa musiikkia!

13. Lempi animaatio elokuvasi?
Toy Story ja sen jatko-osa(t)

14. Seuraatko vuosittaista Oscar-gaalaa? Jos et, miksi?
Enpä juuri. Parina vuonna olen kyllä yrittänyt suorana niitä katsoa, mutta tuloksetta. Siinä alussa menee hermo sihen odotteluun, että se kunnolla alkaa ja kun se viimenään alkaa niin sitten on niin väsynyt ettei niiden höpötyksiin jaksa keskittyä. Yleensä sitä koostetta ei sitten muista katsoa, ainakaan minun muistillani.

15. Minkä elokuvan tulisi mielestäsi saada enemmän arvostusta?
Pink Floyd: The Wall -elokuva. Sehän on saanut arvostusta kaiketi, mutta meinaan tällä sitä, että nykynuorienkin olisi hyvä perehtyä tähän leffaan. Jos et ole nähnyt, niin suosittelen katsomaan! ;)

2 kommenttia:

  1. ai hitsi ku olisin mieki tajunnu ton american pien band camp leffan mainita :D oli kyl passsskaaa. sit kans nää superheromoviet, datemoviet, gaymoviet ym. on kans ja aika kuraaa :'D

    VastaaPoista
  2. Joo, Scary Moviet oli hyviä, mutta Superheromovie oli huono ja noita muita en oo ees viittiny kattoa, ku oon ollu siinä uskossa että nekään ei oo kattomisen arvoisia. Nyt tulee syyskuussa Scary Movien tekijöiltä se Houkutus-leffojen parodialeffa Vampire Suck, ni ainakin trailerin perusteella se vaikuttaa hyvältä. :D Se on ihan pakko mennä kattomaan teatteriin! :D

    VastaaPoista